Vrachtschip Leeuwarden

De schipper is volgens de eigenaar van vrachtschip Ilse-Marie naar het ziekenhuis gebracht meldt Omroep Friesland. Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden binnen.


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot

Een enorm vrachtschip vaart door hun woonwijk.

. Het richtte schade aan aan steigers beschoeiing en bootjes. Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant. Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen.

Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets. Vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage video Door Bas van Thiel Vrijdag 13 mei om 1106 Bewoners van een een rustige woonwijk in Leeuwarden keken vrijdagmorgen vreemd op toen ze ineens een enorm vrachtschip door hun buurt zagen komen dat ook nog eens boten ramde en een enorme ravage achterliet. Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan.

In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren. Blonk weet zelf niet goed. 13 Mei 2022 - 0729.

Vrachtschip Ilse-Marie richt ravage aan in Leeuwarden. De schipper zou onwel zijn geraakt. Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen.

Vrachtschip vaart woonwijk binnen en veroorzaakt enorme ravage. Buurtbewoners zijn een uur later opgeschrikt door een enorm kabaal. Het schip ramde meerdere boten en steigers aan de kade.

Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden. Toen ze gingen kijken zagen ze dat. 0701 Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan 0700 Jonge directeur van infrabedrijf uit Hoogeveen over de kick van werken aan het spoor.

Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. Vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen Monique Verlind DJMO 13-05-2022 0900 print Inwoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden keken vanmorgen vreemd op toen er ineens het vrachtschip. Omroep Friesland meldt dat het schip omstreeks 7 uur in moeilijkheden kwam.

Verrekte slim plannen en. Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. Kapotte steigers tuinen en bootjes in de Leeuwarder wijk Zuiderburen.

Vanochtend is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange.

In Leeuwarden is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren. Het schip ramde een steiger en meerdere boten. Een enorme ravage in Leeuwarden.

Dat gebeurde nadat de schipper onwel werd zegt schipeigenaar Rick Hoekstra. Bewoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden zijn vrijdagochtend opgeschrikt door een vrachtschip in de wijk. Komt er ineens een vrachtschip voorbij gevaren in een woonwijk.

Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. De hulpdiensten zijn aanwezig en doen de nodige onderzoeken. Het vrachtschip Ilse-Marie is vanmorgen rond 0800 uur vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

Het schip heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd. Het schip ramde de steigers en broodjes maar niemand raakte. Schade is groot vooralsnog geen gewonden leeuwarden 058 Liwwadden vrachtschip malloot grip1 zuiderburen.

Een vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren. De schipper van het vrachtschip Ilse-Marie werd onwel en zorgde voor een ravage. Beelden van de schade die het schip heeft aangericht.

Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft. Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk.

Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed. Het schip dat vrijdagochtend over het Van Harinxmakanaal voer heeft aan het Brakzand diverse steigers en bootjes geramd. 13 Mei 2022 - 1112.

Zo richt vrachtskip Ilse-Marie een ravage aan in Leeuwarden. Het vrachtschip Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd. Rond zeven uur vanochtend.

Daar richtte het schip veel schade aanHet ongeluk gebeurde nadat de schipper plotse. De eigenaar van het schip zegt dat de schipper onwel is geworden. De schipper was onwel geworden en voer vervolgens vanaf het Van Harinxmakanaal de woonwijk in.

De schrik zit er nog flink in. De schade is groot maar er vielen geen gewonden. Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te vroeg.

Verwoeste aanlegsteigers en gezonken bootjes. LEEUWARDEN - Vrijdagmorgen 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan de Braksân in Leeuwarden. Nadat de schipper onwel was geworden richtte een vrachtschip een enorme ravage aan in een woonwijk in Leeuwarden.

Vrachtschip vaart woonwijk binnen in Leeuwarden en richt ravage aan. Met videoEen vrachtschip heeft vanochtend flinke schade aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Toen inwoners van de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen vrijdagochtend de gordijnen opentrokken konden ze hun ogen niet geloven.

Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal. Steigers en andere boten zijn beschadigd. LEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden.


Diakonessenziekenhuis Visual Black And White History


Meppel Beste Vriend Gedichten Vriend Gedichten Stad


Sticker500 Schoon Schepen Nederland Poster


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot


Pin Op Kon Marine


Poissons Et Bateau Tesselation Symetrique 72 Escher Art Art Deco Print Artwork


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto


Zuidvliet 1962 Hcl Leeuwarden Schepen Nederland Geschiedenis


Gorredijk Gerard Brons B V Fles Egte Friesche Beerenburg Jenever Kruidenbitter Uit De Distilleerderij Van Gerard Brons B V Gorredijk Fles Drank Gorredijk


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen


Maritiem Digitaal Nl Schepen Schilderij Lucht


Diaconessenhuis Kraamafdeling Jpg 865 652 Herinneringen Foto S


Medisch Seborroisch Eczeem Seborroisch Eczeem Eczeem Medisch


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Vrachtschip Zinkende Bij Urk 2008 Schepen Mannenhumor Koopvaardij

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel